free site design templates

SELAMAT DATANG

KE WEBSITE

PROJEK ROBOT

MODAL HANYA RM15.00!
Potensi pendapatan bulan pertama RM1569
Potensi pendapatan bulan ke dua RM3408 - RM4020

Tahukah anda,
dengan hanya menggunakan simkad Tonewow Excel anda berpeluang menjana pendapatan yang sangat lumayan setiap bulan tanpa henti

tonewow

Mengapa Anda Patut Memilih Simkad Tonewow Excel?

Simkad Tonewow Excel adalah sama seperti simkad lain yang berada di pasaran. Simkad ini juga boleh digunakan untuk membuat panggilan, SMS dan juga melayari internet, malah dengan simkad 4G Plus, anda boleh melayari internet dengan kelajuan yang sangat pantas. Simkad ini menggunakan rangkaian DIGI dan topup DIGI.

Yang paling menarik dengan simkad ini yang tiada pada simkad lain adalah kebolehan simkad ini untuk menjana pendapatan yang sangat lumayan setiap bulan. Dengan bermodalkan RM15 termasuk pos, anda berpeluang untuk menjalankan perniagaan ini.

Bagaimana simkad Tonewow Excel menjana pendapatan?

Caranya sangat mudah, apabila anda mendaftar untuk menggunakan simkad Tonewow Excel, anda akan diberikan 1 simkad dan juga no keahlian (id) untuk menjalankan perniagaan ini. Anda hanya perlu mengajak rakan-rakan anda untuk menggunakan simkad ini sama seperti anda. Daftar RM15 juga termasuk pos. Anda akan diberikan komisyen sebagai ganjaran anda membantu syarikat untuk memasarkan simkad ini. Berikut adalah senarai komisyen yang anda akan terima:

KOMISYEN TOPUP

Sebagai contoh anda daftarkan Abu, setiap kali Abu topup simkad tersebut, anda akan menerima komisyen Topup sebanyak 3% daripada jumlah topup Abu. sebagai contoh Abu topup RM30 anda akan menerima RM0.90 daripada syarikat Tonewow Excel. Abu boleh topup dimana-mana sahaja dengan menggunakan topup DIGI. Sekarang Abu adalah LEVEL 1 anda.

Komisyen topup tidak berhenti di situ sahaja. Apabila Abu daftarkan Fatin, Fatin akan menjadi LEVEL 2 anda, dan setiap kali orang yang berada di level 2 anda topup, anda akan menerima komisyen topup sebanyak 2%. Sebagai contoh Fatin topup RM30 di mana-mana kedai, anda akan menerima komisyen sebanyak RM0.60 daripada syarikat Tonewow Excel. Fatin adalah rakan Abu, mungkin anda tidak mengenali Fatin, tapi setiap kali Fatin topup, anda akan menerima komisyen daripada syarikat setiap bulan. seronok bukan??

Lebih menarik lagi dengan simkad ini, komisyen topup akan terus di kira apabila Fatin daftar lagi rakannya. Sebagai contoh Fatin daftar Chong, Chong dikira sebgai LEVEL 3 anda. Setiap kali orang di LEVEL 3 anda topup, anda akan menerima 5% daripada topup mereka. Sebagai contoh Chong topup RM30, anda akan menerima RM1.50 daripada Syarikat. Sangat seronok kan. Anda mungkin tidak mengenali orang yang berada di level 3 anda kerana ianya di daftarkan oleh level 2 anda, namun setiap kali level 3 anda topup, anda akan menerima komisyen yang sangat tinggi.

KOMISYEN TOPUP SIMKAD SENDIRI

Setiap kali anda topup simkad Tonewow Excel anda, anda akan menerima komisyen ataupun pulangan tunai (cash back) sebanyak 0.5% daripada nilai topup anda sendiri. Sebagai contoh apabila anda topup simkad anda sendiri sebanyak RM30, anda akan menerima pulangan tunai sebanyak RM0.15, cuba bayangkan berapa banyak dah anda topup simkad anda sebelum-sebelum ini? adakah anda menerima sebagai bentuk pulangan tunai sebelum ini walaupun 1 sen... jawapanya mesti tidak ada bukan?

KOMISYEN TAHUNAN

Setiap kali anda daftar rakan anda jadi level 1 anda, anda akan menerima 1% tambahan daripada komisyen topup anda pada bulan tersebut untuk setiap orang yang anda daftarkan. Sebagai contoh anda daftar 10 orang bulan tersebut, anda akan menerima komisyen tambahan sebanyak 10% daripada nilai komisyen topup anda. Memudahkan pengiraan sebagai contoh pada bulan Disember anda daftar 10 orang, dan komisyen topup anda pada ketika itu adalah sebanyak RM1000, anda akan menerima komisyen tahunan sebanyak RM100 (10% x RM1000 = RM100). maksimum untuk 20 orang pertama sahaja, maknanya maksimum komisyen tahunan adalah sebanyak 20% sahaja setiap bulan. dan komisyen ini akan di bayar 2 kali dalam setahun..

Apa itu
PROJEK ROBOT ?

Projek robot dicipta bagi membantu sesiapa sahaja yang memerlukan pendapatan sampingan. Projek robot adalah satu sistem yang menggabungkan dua tenaga iaitu staf dan juga robot (komputer) .
Projek robot akan membantu anda dalam menjalankan perniagaan yang mempunyai potensi pendapatan pasif setiap bulan.
Perniagaan yang kami pilih adalah simkad ToneWow yang menggunakan prasarana DIGI.

Mobirise

PENERANGAN

Selepas anda membuat pembelian, anda akan diberikan id ToneWoW (TW) dan id sistem PR. Anda juga akan menerima 1 simkad yang mengandungi kredit Rm1 dengan tempoh sah 1 bulan. Anda boleh kekalkan no lama anda kedalam simkad ini ataupun mengambil nombor baru.

Sistem akan menyediakan 1 website promosi menggunakan id anda seperti website yang anda sedang baca ini dan anda hanya perlu promosi kepada 10 orang sahaja. Anda hanya perlukan email dan nama mereka sahaja, seterusnya sistem akan bantu anda untuk follow up mereka setiap hari melalui email-email yang dihantar oleh sistem. Semua bahan-bahan promosi akan disediakan.

sekiranya mereka berminat, pendaftaran akan dilakukan oleh sistem dan segala urusan penghantaran simkad kepada pelanggan anda juga akan dilakukan oleh staf kami, anda tidak perlu risau tiada masa untuk mendaftar mereka, simpan stok simkad dan juga terkejar-kejar untuk poskan simkad mereka.

Khidmat pelangan juga akan dikendalikan oleh staf kami bagi membantu pelanggan anda sekiranya mempunyai masalah. Anda tidak perlu risau kerana tiada siapa yang akan menghubungi anda bagi membuat aduan ataupun melaporkan masalah. Anda bebas daripada sebarang gangguan.

Segala komisyen akan dimasukkan terus kedalam akaun bank anda. Sistem akan membantu untuk memberi saranan mengenai sistem auto topup simkad bagi mengelakkan daripada simkad anda expired seterusnya anda tidak layak lagi menerima apa-apa komisyen daripada perniagaan ini.

Mobirise

KELEBIHAN SISTEM

Selepas anda membuat pembelian, anda akan diberikan id ToneWoW (TW) dan id sistem PR. Anda juga akan menerima 1 simkad yang mengandungi kredit Rm1 dengan tempoh sah 1 bulan. Anda boleh kekalkan no lama anda kedalam simkad ini ataupun mengambil no baru.

Sistem akan menyediakan 1 website promosi menggunakan id anda seperti website yang anda sedang baca ini dan anda hanya perlu promosi kepada 10 orang sahaja. Hanya perlukan email dan nama mereka sahaja, seterusnya sistem akan bantu anda untuk follow up mereka setiap hari melalui email-email yang dihantar oleh sistem. Semua bahan-bahan promosi akan disediakan.

sekiranya mereka berminat, pendaftaran akan dilakukan oleh sistem dan segala urusan penghantaran simkad kepada pelanggan anda juga akan dilakukan oleh staf kami, anda tidak perlu risau tiada masa untuk mendaftar mereka, simpan stok simkad dan juga terkejar-kejar untuk poskan simkad mereka.

Khidmat pelangan juga akan dikendalikan oleh staf kami bagi membantu pelanggan anda sekiranya mempunyai masalah. Anda tidak perlu risau kerana tiada siapa yang akan menghubungi anda bagi membuat aduan ataupun melaporkan masalah. Anda bebas daripada sebarang gangguan.

Segala komisyen akan dimasukkan terus kedalam akaun bank anda. Sistem akan membantu untuk memberi saranan mengenai sistem auto topup simkad bagi mengelakkan daripada simkad anda expired seterusnya anda tidak layak lagi menerima apa-apa komisyen daripada perniagaan ini.

Plan 2

Rm 50 .
  • 1 Simkad ID sendiri
  • 4 simkad tambahan
  • Pos PERCUMA

Plan 3

Rm 100 .
  • 1 Simkad ID sendiri
  • 10 simkad tambahan
  • Pos PERCUMA

HADIAH PERCUMA

Website promosi PERCUMA
yang berharga
RM1500 

Sistem follow up PERCUMA
yang berharga RM120/ sebulan

Group support
PERCUMA

Skrip jualan dan bahan promosi
PERCUMA


PENDAFTARAN

CIMB BANK
8603381983
ORIGINZ HOLDINGS SDN BHD
(pastikan ada resit / bukti pembayaran)

Lengkapkan Borang selepas bank in. tulis nama anda pada resit / bukti pembayaran tersebut.Saya bersetuju untuk membeli simkad ini. Saya juga faham dan bersetuju dengan syarat yang telah ditetapkan dan patuh kepadanya. Segala maklumat yang saya berikan adalah tepat. Sekiranya maklumat saya tidak lengkap atau salah, saya akan menanggung akibat kecuaian saya sendiri dan tidak akan menyalahkan mana-mana pihak. Pihak sistem projekrobot berhak menukar apa-apa isi kandungan website dan sistem tanpa mengambil persetujuan ahlinya. (sila screen shoot / gambar mesej terima kasih yang keluar selepas anda tekan kotak daftar sebagai bukti dan rujukan anda telah menghantar pendaftaran. Sekiranya eror atau terdapat kesalahan penaja, sila hubungi admin di nombor tertera pada mesej terima kasih yang keluar selepas mendaftar dan sekiranya anda ingin menggunakan nombor asal, sila maklum kepada admin melalui whtsp. Jika tiada sebarangan pembetulan selepas 5 minit, admin akan meneruskan pendaftaran)

besucherzähler.co

© Copyright 2018 Projekrobot - All Rights Reserved