free site design templates

SELAMAT DATANG

KE WEBSITE

PROJEK ROBOT

MODAL HANYA RM15.00!
Potensi pendapatan bulan pertama RM1569
Potensi pendapatan bulan ke dua RM3408 - RM4020

Tahukah anda,
dengan hanya menggunakan simkad Tonewow Excel anda berpeluang menjana pendapatan yang sangat lumayan setiap bulan tanpa henti

tonewow

Mengapa Anda Patut Memilih Simkad Tonewow Excel?

Simkad Tonewow Excel adalah sama seperti simkad lain yang berada di pasaran. Simkad ini juga boleh digunakan untuk membuat panggilan, SMS dan juga melayari internet, malah dengan simkad 4G Plus, anda boleh melayari internet dengan kelajuan yang sangat pantas. Simkad ini menggunakan rangkaian DIGI dan topup DIGI.

Yang paling menarik dengan simkad ini yang tiada pada simkad lain adalah kebolehan simkad ini untuk menjana pendapatan yang sangat lumayan setiap bulan. Dengan bermodalkan RM15 termasuk pos, anda berpeluang untuk menjalankan perniagaan ini.

Bagaimana simkad Tonewow Excel menjana pendapatan?

Caranya sangat mudah, apabila anda mendaftar untuk menggunakan simkad Tonewow Excel, anda akan diberikan 1 simkad dan juga no keahlian (id) untuk menjalankan perniagaan ini. Anda hanya perlu mengajak rakan-rakan anda untuk menggunakan simkad ini sama seperti anda. Daftar RM15 juga termasuk pos. Anda akan diberikan komisen sebagai ganjaran anda membantu syarikat untuk memasarkan simkad ini. Berikut adalah manfaat dan senarai komisen yang anda akan terima:

KOMISEN TOPUP

Sebagai contoh anda daftarkan Abu, setiap kali Abu topup simkad tersebut, anda akan menerima komisen Topup sebanyak 4% daripada jumlah topup Abu. sebagai contoh Abu topup RM30 anda akan menerima RM1.20 daripada syarikat Tonewow Excel. Abu boleh topup dimana-mana sahaja dengan menggunakan topup DIGI. Sekarang Abu adalah LEVEL 1 anda.

Komisen topup tidak berhenti di situ sahaja. Apabila Abu daftarkan Fatin, Fatin akan menjadi LEVEL 2 anda, dan setiap kali orang yang berada di level 2 anda topup, anda akan menerima komisen topup sebanyak 2%. Sebagai contoh Fatin topup RM30 di mana-mana kedai, anda akan menerima komisen sebanyak RM0.60 daripada syarikat Tonewow Excel. Fatin adalah rakan Abu, mungkin anda tidak mengenali Fatin, tapi setiap kali Fatin topup, anda akan menerima komisen daripada syarikat setiap bulan. seronok bukan??

Lebih menarik lagi dengan simkad ini, komisen topup akan terus di kira apabila Fatin daftar lagi rakannya. Sebagai contoh Fatin daftar Chong, Chong dikira sebgai LEVEL 3 anda. Setiap kali orang di LEVEL 3 anda topup, anda akan menerima 7% daripada topup mereka. Sebagai contoh Chong topup RM30, anda akan menerima RM2.10 daripada Syarikat. Sangat seronok kan. Anda mungkin tidak mengenali orang yang berada di level 3 anda kerana ianya di daftarkan oleh level 2 anda, namun setiap kali level 3 anda topup, anda akan menerima komisen yang sangat tinggi.

Berikut adalah contoh jika anda jual dan daftar kepada 5 orang sahaja, dan mereka semua masing-masing buat perkara yang sama. Maksudnya level 2 anda akan ada 25 orang dan level 3 anda seramai 125 orang. Komisen yang anda akan terima setiap bulan adalah RM283.50. Wow sangat banyak bukan?? tu baru daftar 5 orang, admin yakin anda ada lebih ramai lagi keluarga dan rakan-rakan.

KOMISEN TOPUP PERTAMA KALI

Setiap kali anda daftar ahli baru dan mereka topup simkad mereka untuk pertama kali dalam tempoh sebulan selepas mendaftar, anda akan dapat komisen tambahan seperti berikut

KOMISEN TAHUNAN

Setiap kali anda daftar rakan anda jadi level 1 anda, anda akan menerima 1% tambahan daripada komisen topup anda pada bulan tersebut untuk setiap orang yang anda daftarkan. Sebagai contoh anda daftar 10 orang bulan tersebut, anda akan menerima komisen tambahan sebanyak 10% daripada nilai komisen topup anda. Memudahkan pengiraan sebagai contoh pada bulan Disember anda daftar 10 orang, dan komisen topup anda pada ketika itu adalah sebanyak RM1000, anda akan menerima komisen tahunan sebanyak RM100 (10% x RM1000 = RM100). maksimum untuk 20 orang pertama sahaja, maknanya maksimum komisen tahunan adalah sebanyak 20% sahaja setiap bulan. dan komisen ini akan di bayar 2 kali dalam setahun..

Apa itu
PROJEK ROBOT ?

Projek robot dicipta bagi membantu sesiapa sahaja yang memerlukan pendapatan sampingan. Projek robot adalah satu sistem yang menggabungkan dua tenaga iaitu staf dan juga robot (komputer) .
Projek robot akan membantu anda dalam menjalankan perniagaan yang mempunyai potensi pendapatan pasif setiap bulan.
Perniagaan yang kami pilih adalah simkad ToneWow yang menggunakan prasarana DIGI.

Mobirise

PENERANGAN

Selepas anda membuat pembelian, anda akan diberikan id ToneWoW (TW) dan id sistem PR. Anda juga akan menerima 1 simkad yang mengandungi kredit Rm1 dengan tempoh sah 1 bulan. Anda boleh kekalkan no lama anda kedalam simkad ini ataupun mengambil nombor baru.

Sistem akan menyediakan 1 website promosi menggunakan id anda seperti website yang anda sedang baca ini dan anda hanya perlu mempromosikan link website ini sahaja kepada keluarga, rakan-rakan atau kepada sesiapa sahaja melalui media sosial lain seperti facebook, whatapps dan sebagainya.

sekiranya mereka berminat, mereka boleh terus mendaftar melalui website dan pendaftaran akan dilakukan oleh sistem untuk anda. Segala urusan penghantaran simkad kepada pelanggan anda juga akan dilakukan oleh staf kami, anda tidak perlu risau tiada masa untuk mendaftar mereka, simpan stok simkad dan juga terkejar-kejar untuk poskan simkad mereka.

Khidmat pelangan juga akan dikendalikan oleh staf kami bagi membantu pelanggan anda sekiranya mempunyai masalah. Anda tidak perlu risau kerana tiada siapa yang akan menghubungi anda bagi membuat aduan ataupun melaporkan masalah. Anda bebas daripada sebarang gangguan.

Segala komisen akan dimasukkan terus kedalam akaun bank anda. Sistem akan membantu untuk memberi saranan mengenai sistem auto topup simkad bagi mengelakkan daripada simkad anda expired seterusnya anda tidak layak lagi menerima apa-apa komisen daripada perniagaan ini.

Mobirise

KELEBIHAN SISTEM

Anda diberikan website promosi percuma, lebih mudah untuk mempromosikan simkad tonewow tanpa perlu keluar berjumpa dengan prospek. Ianya boleh di lakukan secara atas talian / online di mana-mana sahaja.

Semua pendaftaran akan di lakukan oleh sistem, Tak perlu pening-pening untuk buat pendaftaran.

Tak perlu simpan stok simkad kerana pendaftaran terus kepada sistem PR dan tak perlu terkejar-kejar untuk poskan simkad kepada pelanggan anda. Staf akan bantu anda untuk poskan simkad mereka.

Khidmat pelangan juga akan dikendalikan oleh staf kami bagi membantu pelanggan anda sekiranya mempunyai masalah. Anda tidak perlu risau kerana tiada siapa yang akan menghubungi anda bagi membuat aduan ataupun melaporkan masalah. Anda bebas daripada sebarang gangguan.

Segala komisen akan dimasukkan terus kedalam akaun bank anda. Sistem akan membantu untuk memberi saranan mengenai sistem auto topup simkad bagi mengelakkan daripada simkad anda expired seterusnya anda tidak layak lagi menerima apa-apa komisen daripada perniagaan ini.

Anda tak perlu risau kerana tiada siapa akan menganggu anda kerana pendaftran, pos dan khidmat pelanggan akan di lakukan oleh sistem dan staf.

Plan 2

Rm 50 .
  • 1 Simkad ID sendiri
  • 4 simkad tambahan
  • Pos PERCUMA

Plan 3

Rm 100 .
  • 1 Simkad ID sendiri
  • 10 simkad tambahan
  • Pos PERCUMA

HADIAH PERCUMA

Website promosi PERCUMA
yang berharga
RM1500 

Sistem follow up PERCUMA
yang berharga RM120/ sebulan

Group support
PERCUMA

Skrip jualan dan bahan promosi
PERCUMA


PENDAFTARAN

CIMB BANK
8603381983
ORIGINZ HOLDINGS SDN BHD
(pastikan ada resit / bukti pembayaran)

Lengkapkan Borang selepas bank in. tulis nama anda pada resit / bukti pembayaran tersebut.Saya bersetuju untuk membeli simkad ini. Saya juga faham dan bersetuju dengan syarat yang telah ditetapkan dan patuh kepadanya. Segala maklumat yang saya berikan adalah tepat. Sekiranya maklumat saya tidak lengkap atau salah, saya akan menanggung akibat kecuaian saya sendiri dan tidak akan menyalahkan mana-mana pihak. Pihak sistem projekrobot berhak menukar apa-apa isi kandungan website dan sistem tanpa mengambil persetujuan ahlinya. (sila screen shoot / gambar mesej terima kasih yang keluar selepas anda tekan kotak daftar sebagai bukti dan rujukan anda telah menghantar pendaftaran. Sekiranya eror atau terdapat kesalahan penaja, sila hubungi admin di nombor tertera pada mesej terima kasih yang keluar selepas mendaftar dan sekiranya anda ingin menggunakan nombor asal, sila maklum kepada admin melalui whtsp. Jika tiada sebarangan pembetulan selepas 5 minit, admin akan meneruskan pendaftaran)

besucherzähler.co

© Copyright 2018 Projekrobot - All Rights Reserved